Materiale si finisaje

Calitatea și durabilitatea materialelor folosite la construcție și finisaje îți asigură cel mai înalt nivel de confort și convingerea că ai ales ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Descoperă toate finisajele

Materiale si finisaje

Atunci când cumperi o locuință este important să arate bine și să își ofere sentimentul de siguranță și confort. Iar pentru a transforma acest în realitate am ales materiale și finisaje moderne, cu aspect estetic, dar și excelente din punctul de vedere al calității și durabilității.

Tehnologiile în materie de construcții și design interior au evoluat extrem de mult și astfel am ales ceea ce este competitiv pe piață. Mai mult, ne-am asigurat că lucrăm cu cei mai buni furnizori și profesioniști în execuția lucrărilor.

Elementele de construcție ale clădirii se concretizează într-o arhitectură care se individualizează prin bun-gust și eleganță, dar și funcționalitate. Pentru că alegerile pe care le facem spun ceva despre noi, suntem siguri că atunci când vei locui la Veris Residence Ferdinand vei avea un sentiment de satisfacție că în privința locuinței tale nu ai făcut niciun compromis.

  • Fundație tip radier general din beton armat impermeabil
  • Stâlpi, grinzi și plăci – beton armat de clasă superioară
  • Pereți de închidere exteriori din cărămidă Porotherm
  • Pereți despărțitori apartamente din cărămidă Porotherm
  • Balustrade din fier forjat
  • Geamuri tripan montate în tâmplărie PVC

Materiale și finisaje la cel mai înalt standard

Ne-am lăsat inspirați de viața de calitate pe care dorești să o trăiești și ne-am ocupat de tot până în cele mai mici detalii, astfel încât să te bucuri de mutarea făcută, încă din prima zi.

Structura

Fundație tip radier și pereți din beton armat impermeabil.

Zidărie cărămidă

Pereți exteriori de 25 cm grosime, pereți despărțitori dintre apartamente de 20 cm grosime si peretii dintre camere de 12 cm grosime

Tâmplărie

Sistem de geamuri tripan și tâmplărie din PVC tip Salamander Streamline 7 camere

Sistem de încălzire

Centrale termica proprie prin condensație, Viessmann sau Ariston, 24kw

Obiecte sanitare

Bai complet echipate cu obiecte sanitare ROCA de înaltă calitate

Uși

Uși celulare laminate Pinum cu închidere cu falț și garnitură de cauciuc siliconic

Finisaje

Plăci de granit pentru intrare și plăci ceramice Delta Studio pentru balcoane, logii, băi și bucătării

Ascensor

Doua ascensoare Schindler de 4 persoane fiecare

Finisaje pardoseli apartamente

Parchet laminat Egger în dormitoare, living room și hol de 10 mm grosime

Confort din plin

în fiecare anotimp

Sistemul de profile Salamander Streamline 7 camere împreună cu gemurile tripan incorporează o tehnologie de ultimă generație care asigură liniștea locuinței tale, dar și eficiența energetică, reducând costurile facturilor. De asemenea, te bucuri de lumină naturală pe toată durata zilei datorită suprafețelor vitrate ample.

Afla toate detaliile

Apartamente

bine gândite

Spațiile studiourilor și apartamentelor lasă loc vieții să se desfășoare în cele mai naturale și confortabile condiții. Toate locuințele permit organizarea și design-ul spațiului în așa fel încât să răspundă celor mai exigente standarde. Poți crea pentru tine și cei dragi acel spațiu armonios, care îți pune în valoare gusturile și personalitatea.

Apartamente

bine gândite

Spațiile studiourilor și apartamentelor lasă loc vieții să se desfășoare în cele mai naturale și confortabile condiții. Toate locuințele permit organizarea și design-ul spațiului în așa fel încât să răspundă celor mai exigente standarde. Poți crea pentru tine și cei dragi acel spațiu armonios, care îți pune în valoare gusturile și personalitatea.

Toate materialele folosite la finisaje și dotări sunt premium, oferind clădirii un înalt standard de calitate, durabilitate și siguranță.

Vrei mai multe informații?

Ne-ar plăcea să te contactăm pentru a-ți răspunde la întrebări. Spune-ne câteva informații de contact iar unul dintre colegii noștri o să revină în cel mai scurt timp.