Trăiește la standardele înalte pe care le dorești

Ai visat mult timp să locuiești exact acolo unde se întâmplă lucrurile importante pentru viața ta, fără să faci compromisuri. Acum a sosit momentul!

Apartamentele VERIS Residence Ferdinand

Veris Residence Ferdinand îți oferă 66 de studiouri și apartamente de 2 și 3 camere, proiectate inteligent pentru a optimiza suprafețele disponibile și pentru a oferi interioare plăcute unde să te simți bine zi de zi.

Studiouri

SOLD OUT !

SOLD OUT

2 camere

De la 117.800€ + TVA

Creează atmosfera pe care ți-o dorești în confortul căminului tău

3 camere

De la 147.600€ + TVA

Tot spațiul de care ai nevoie pentru planurile vieții tale

Localizare si puncte de interes

Imobilul se află în centrul capitalei, în imediata apropiere a Foișorului de Foc, pe Bulevardul Ferdinand I, la nr. 75. Dacă alegi să locuiești aici, ai tot ce îți dorești la o distanță confortabilă de mers pe jos, cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun. 

1

Educație

Facultatea de Inginerie a Instalațiilor
Colegiul Național Mihai Viteazul
Colegiul Național Iulia Hașdeu
Școala Gimnazială 56
2

Restaurante & Cafenele

Templul Soarelui
Hanul Berarilor - Casa Elena Lupescu
Conacul Nobil Pache Protopopescu
SWITCH.eat
El Torito - Restaurant Mexican
Aria Cafe
5 to Go
3

Sănătate

Spitalul Clinic de Ortopedie
Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota
Spitalul Militar Al Ministerului De Interne
Praxis Vetlife (cabinet veterinar)
Donna Medical Center
4

Artă și Cultură

Galeria AiurART
Muzeul Foișorul de Foc
Biserica Greacă
Voltaj Academy
Cinema Europa
5

Cumpărături

Mega Image
Carrefour Express
Magazine de Cartier
6

Transport

Autobuze: 133, 135
Troleibuze: 69, 85
Metrou: Piata Iancului

Povestea VERIS Residence Ferdinand

Proiectul este un statement al unui stil de viață urban trăit autentic, care îți exprimă cel mai bine personalitatea și dorința de a evolua către un standard dorit de calitate a vieții. Pentru că o locuință o alegi pe termen lung, dezvoltatorii și arhitecții au avut grijă să gândească proiectul astfel încât să răspundă excelent nevoii tale de conectare la viața urbană, dar și celei de confort, armonie și liniște, pe care le aduce simpla idee de ”a fi acasă”.

Situat într-o zonă privilegiată a orașului, Bulevardul Ferdinand I, cu o istorie bogată și case care spun povestea Bucureștiului de altă dată, Veris Residence Ferdinand îți oferă oportunitatea să-ți așezi viața în ritmul și în stilul care ți se potrivesc cel mai bine.

Arhitectura

Ansamblul Veris Residence Ferdinand cuprinde o singură clădire, cu 66 de studiouri și apartamente de 2 și 3 camere și are un regim de înălțime de 6 etaje (S+P+3E+4R+5R+6R), cu parcări subterane și supraterane.

Fiecare detaliu de construcție al proiectului reflectă spiritul modern al momentului actual și contribuie la formarea unui stil arhitectonic special, unic, care caută să se integreze armonios în zona Ferdinand.

Fațadele clădirii sunt concepute dintr-o alternare inspirată de suprafețe opace de zid și suprafețe vitrate, cu reliefări și texturi diferite. Acest lucru permite ca spațiul din fiecare încăpere a locuinței să ofere intimitate și în același timp să te lase să te bucuri lumina naturală care va pune în valoare design-ul interior al locuinței tale.

Structurile de construcție sunt durabile și respectă cele mai noi tendințe în domeniul construcțiilor, folosind materiale și tehnologii de ultimă generație. Astfel, vei știi că investiția pe care o faci are sens pentru tine pe termen lung. În plus, zona este atât de bună, încât nu există riscul devalorizării în timp, ci dimpotrivă zona bună crește randamentul investiției tale.

DESCARCA BROSURA PROIECTULUI

Vrei mai multe informații?

Ne-ar plăcea să te contactăm pentru a-ți răspunde la întrebări. Spune-ne câteva informații de contact iar unul dintre colegii noștri o sa te contacteze în cel mai scurt timp.