Dezvoltatori VERIS Residence

Proiectul a fost gândit de o echipă de experți cu o experiență bogată în domeniu, care au ca focus îmbinarea dinamică dintre viața urbană și nevoia de confort a oamenilor.  

AFLA MAI MULTE

Cu o atentă cercetare a nevoilor clienților, a așteptărilor pe care le au de la viitoarele lor locuințe, am dezvoltat de-a lungul timpului clădiri de apartamente care să asigure confortul și o calitate ridicata a vietii, prin amplasarea imobilelor în zone cu multe facilități.

Abordarea proiectelor rezidențiale este una personalizată, pentru că pornim de la înțelegerea realității că fiecare este unic și își dorește ce este mai bun pentru sine. De aceea, proiectele pe care le realizăm respectă cele mai înalte standarde de calitate și este adaptat unor plaje generoase de solicitări de la buget, la poziționare și până la configurația spațiilor de locuit.

Iată principalele proiecte pe care le-am realizat:

VERIS I

veris residence fundeni

Proiect finalizat, dat în folosință în anul 2016 și este construit pe Șoseaua Fundeni, la nr. 250E. Din cele 40 de unități de locuire câte cuprinde imobilul, au fost ocupate toate de locatari fericiți cu alegerea făcută. 

VERIS II

veris residence mihai bravu

Se află foarte aproape de Splaiul Unirii și Pasajul Mihai Bravu, practic în centrul Capitalei, însă pe o stradă liniștită (Aleea Tândală, 49-53), unde te poți rupe de stresul orașului și să spui: sunt acasă, pot să mă bucur de relaxare. Imobilul cuprinde 54 de apartamente și a fost vândut în întregime. Anul finalizării este 2018.

VERIS III

veris residence III fundeni

Experiența primului proiect Veris 1 și succesul acestuia – 100% vândut – precum și solicitările clienților pentru zona respectivă, ne-au convins să construim un nou imobil de dimensiuni mai mari tot pe Șoseaua Fundeni, la 250C. Apartamentele vor fi date în folosință în anul 2020 și deja au fost vândute 100 de unități locative din cele 155 câte sunt disponibile.